True♥
Love


crunklayouts_x3

Sunday, 17 July 2011

Entahlah hatiku memang di dalam keruan...apa hal ya...yang pasti sesuatu yang tak keruan...hahahaaa faham ke tak...siapa sangka aq berkenalan dengan seseorang yang berada di London,aq sendiri pun tak sangka akan berrkawan dgn dia...yang syoknya mak dia pun tahu hal aq berkawan dgn anaknya...yang menjadi problem now dia nak dtg ke msia,so dia nak aq tggu dia di airport..
    aq cuba tanya pendapat family aq,ramai yang bantah...aq tahu mereka sayangkan aq  sebab itu mereka bantah...iyelah zaman lani memang banyak benda yang terjadi...terutama kes seludupan dadah...menangis tak berlagu kang...namun aq sedar semua itu,sebab aq sendiri pun takut...tapi akhirnya ibu sahabat aq tu telefon dan beritahu jgn takut sbb depa mmg ikhlas nak dtg bercuti kt m'sia ni,sebab depa tak pernah sampai lagi kat negara kesayangan kita ni,so sambil depa mai kat sini...depa nak survey la sama kut2 leh buat invesment kat sini...
   aq tahu benda ni bahaya la  juga tapi aq akan berhati2....tapi pegawai SSM tu pesan klu partnership nak suruh kita sain apa2 kontrak jgn lakukan....tapi yang sebenarnya dia hanya mau mai holiday bersama mum dan anaknya aje...tak nak fikir bab bisnes...release tension katanya...hahahaaa...tapi baik kita berhati-hati dulu ye dak...
   terima kasih kat semua famili yang sudi bg advise...kasih sayang hangpa aq hargai...ya Allah ya tuhanku engkau pelihara aq dari segala masalah yg mendatang....aq hanya berserah kepadaMU...

No comments:

Post a Comment